©  Foto:

Sallingsund Færgekro, Restaurant

Sallingsund Færgekro, lige ned til Limfjorden og med naturområdet Legind Bjerg i baghaven. Her sætter kroen overliggeren højt, så du får en fantastik smagsoplevelse.

Sallingsund Færgekro

Sallingsund Færgekro blev indviet i 1938 og selv i dag lever den op til kravene for at være et 3-stjernet hotel, hvor den hyggelig stil og atmosfære er bevaret. Sallingsund Færgekro ligger et stenkast fra Limfjorden og med naturområdet Legind Bjerg i baggrunden.

Kroejeren har igennem årene selv haft ansvaret for køkkenet, så der er kommet en rød tråd i sammensætning af menuerne – hvor det bliver fremstillet af kun de bedste råvarer.

Kroen har en stab af meget dygtige kokke, som sætter en stor ære i at servere rigtig lækre mad, hvor der er respekt for traditionerne. Det er selvom, at det er den friskeste fisk, saftigste bøf eller de sprødeste grøntsager – her sætter de overliggeren højt, så det bliver en uforglemmelig smagsoplevelse.

Information: 

For kontakt, åbningstider eller mere information om Sallingsund Færgekro: Sallingsund Færgekro

 

Grøn rejse med bus og tog i hele Nordjylland

Det er nemt at komme rundt i Nordjylland med offentlig transport. Planlæg din rejse med bus, tog og Plustur på rejseplanen.dk

:

VisitMors © 2024
Danish