
© Foto:
Østers- & muslingepremiere
Østers- og Muslingepremiere.
Her kan man smage sæsonens første Limfjordsøsters, få inspiration til nye smagsvarianter og nyde stemningen til årets Østers- og Muslingepremiere
– så deltag uanset om du elsker østers eller ønsker at smage østers for første gang.
Østers- og Muslingepremieren skyder sæsonen i gang og fejres med smagsoplevelser, musik, indlæg og nyeste viden. Oplev seks gourmetkokke med erfaring fra nogle af Danmarks bedste restauranter præsenterer et bredt og nuanceret udvalg af delikatesser.
Program 2025:
Fredag d. 10. oktober kl. 17.30 - 22.30
- Skaldyrsgourmet med Tjener-Battle
Deltag i den eksklusive helaftensmiddag med skaldyrsgourmet.
Inkl. 4-retters menu med tilhørende vine samt kaffe/te med sødt.
Lørdag d. 11. oktober kl. 10.30 - 15.30:
- 10.30 - Landing af østers, Havnen, Nykøbing Mors
- 11.30 - Sparekassen Thy Arena | Mors åbner
- 12.00 - Åbningstaler
Limfjordslunch - 12.15 - Salg af tastings ved Limfjordskokkene
Østersbaren åbner - 13.00 - DM i Champagnesabling og DM i Østersåbning - forrunder for seniorer og finaler for juniorer
- 15.00 - Kåring af finalisterne/seniorer og præmieoverrækkelse juniorer
- 15.30 - Tak for nu - vi ses i aften
Lørdag d. 11. oktober - AFTEN:
- 17.30 - Arenaen åbner for gæster med billet til langbordsmiddag
Velkomst - åbningstaler - 18.45 - Arenaen åbner for gæster uden billet, gratis entré
Baren er åben - 19.00 - Præsentation af finaledeltagerne
- 19.30 - DM i Østersåbning - Finale
- 20.30 - DM i Champagnesabling - Finale
- 21.30 - Præmieoverrækkelse
- 23.30 - Tak for i aften
Konferencier: Timm Vladimir og Kim Thygesen
Læs mere om: