©  Foto:

Kulturmødet

KULTURMØDET ER...

Danmarks midtpunkt, når det kommer til at diskutere kunst og kultur. Kulturmødet finder sted i Nykøbing Mors torsdag til lørdag i uge 34.

SAMTALEN PÅ KULTURMØDET

I løbet af Kulturmødet gennemføres en række samtaler mellem vidende og visionære personer fra dansk kunst- og kulturliv, erhvervsliv og politik. Diskussionen sættes i gang på scenen, men deltagerne i salen opfordres til at deltage aktivt undervejs. Debatterne afholdes i Musikværkets store sal. 

KULTUR SKAL OGSÅ OPLEVES

Enhver samtale om kunst er gold, hvis den ikke omgives af kunsten selv. Derfor vil der i området rundt om Musikværket – og rundt om i hele byen – foregå en bred kulturfestival. Her kan du møde aktuel kunst inden for film, musik, litteratur, billedkunst, scenekunst m.v. En række kuratorer sikrer, at det kunstneriske niveau bliver højt, og at det nyskabende får plads. Herudover kan du under overskriften "KulturDanmark" opleve institutioner, professionelle og dygtige amatører fra hele landet, der bidrager til festivalens program. Festivalen finder sted i de samme 48 timer som debatterne. 

På kulturmødets egen side, her, kan du finde en oversigt over programmet samt time-for-time programmet.

Arrangører
Det er Morsø Kommune og Region Nordjylland, der udgør fundamentet med bidrag fra andre kulturinstitutioner, kulturpersoner, både udøvende og ansatte, kommuner, regioner, Kulturministeriet, fonde og sponsorer. Kulturmødet er fra 2017 blevet en selvejende institution forankret i Nykøbing Mors.

Overnatning:
Har du brug for overnatning, så kontakt venligst VisitMors, som hjælper med alt fra hotel, vandrerhjem, camping, private, B&B og mange flere.

For yderligere information se:
www.kulturmoedet.dk
www.facebook.com/kulturmoedet
www.instagram.com/kulturmoedet
www.twitter.com/kulturmoedet (#kmdk)

Arrangører:
Morsø kommune
Region Nordjylland