©  Foto:

Hotel Steenbergs

Hotel Steenbergs er et lille hyggeligt boutique hotel beliggende midt på havnen i Nykøbing Mors, med gågaden og byens butikker kun et stenkast væk. Hotellet er indrettet i det mere end 150 år gamle pakhus.

Det lille boutique hotel er i efteråret 2020 blevet renoveret fra inderst til yderst – og respekten for hotellets sjæl som gammelt pakhus er bevaret med bl.a. synlige bjælker og de gamle pakhusvinduer. Grundet de synlige bjælker, gøres der opmærksom på at der er lavt til loftet på gange og værelser.

Hotellet har 18 værelser i pakhusbygningen og 2 ferielejligheder placeret i Havnegade 15 som er bygget sammen med hotelbygningen.

Værelserne er alle unikke og nænsomt indrettet med en skøn blanding af både moderne og ældre dansk design. Alt er nøje udvalgt, så vores gæster kan bo i en på én gang afslappet, maritim og historisk atmosfære.

Receptionen er bemandet mandag til lørdag fra 08.00 - 14:00 og søndag og helligdage fra 08.00 til 11.00. Herefter er hotellet ubemandet. Gæsten tjekkes automatisk ind når den tilsendte kode til dørsystemet aktiveres.

Hver morgen står hotellets personale klar, til at servere en lækker hjemmelavet morgenbuffet tilberedt af lokale og økologiske og råvarer.