©  Foto:

Hanklit feriebolig, festlokaler & kursusejendom

Hanklit Kursuscenter & Lejrskole ligger i et fantastisk naturområde kun 400m fra Hanklit og er renoveret i 2013. Der er i alt 9 værelse (2S)+(2S)+(2S)+(4K)+(4K)+(4K)+(4S)+(4K)+(4K). I forbindelse med renoveringen er der lavet stort køkken med alle moderne faciliteter. Køkkenet ligger i forbindelse med stort opholdsrum. der er 4 badeværelser med 5 bruser og 5 toiletter. Der er trådløs netværk. Dejligt aktivitetsrum med div. spil.
Depositum DKK 5.000,- + Obligatorisk slutrengøring DKK 2.500,-.
Salgjerhøj som er det højeste punkt på øen, ligger også tæt på og her er der en fantastisk udsigt over Thisted Bredning og ind over det bakkede landskab. Stedet indbyder til vandreture rundt i landskabet. På Nordmors findet du Skarregaard, hvor tiden er sat i stå i 1958. Gården ligger flot ned til de to Skarresøer.
Fossil- og Molermuseet fortæller 55 millioner års historie gennem de mange fund der er gjort i moleret på Mors.
Ejerslev havn på øst siden af Nordmors må man ikke snyde sig selv for. Flot naturhavn som er hjemsted for en række lokale fiskere. Ved havnen findes en idyllisk lagune, hvor der er en vandresti omkring. Her har du mulighed for at opleve molerskrænternes særegne udtryk.
I Nykøbing finder du det lokalhistoriske museum Dueholm Kloster og Dansk Støberimuseum med de gamle Morsø brændeovne og komfurer. Der er en dejlig gågade, der binder byen sammen med havnen, hvor der er liv hele sommeren. Det er også i Nykøbing at Morsø Golfklub har deres flotte 18 hullers golfbane.
Syd for Nykøbing ligger det naturskønne område Legind Bjerge, hvor der er afmærkede vandreruter og mountainbike bane. Det er også her at Jesperhus Feriepark holder til. Ud over blomster rummer Jesperhus bl.a. Piratlegeland, 4D-biograf, stor indendørs Zoo og Hugos badeland.
Morsø Traktormuseum ligger i Outrup og udstiller over 100 istandsatte traktorer. På Agerø er der fuglereservat og en skøn lille kirke.
Øen Mors rummer oplevelser nok til mange dage.

 

:

VisitMors © 2024
Danish