Havørred

Lystfiskeri i Limfjorden

Foto: Havørred Limfjorden

Limfjorden er som skabt til fiskeri og med sin bestand af vilde havørreder og gode plads, er der rig mulighed for gode fiskeoplevelser med flex på klingen.

For os er det vigtigt, at fiskeriet er bæredygtigt, så ved køb af nedenstående fiskeoplevelser bidrager du med en donation på min. 25 kr. pr. person til udlægning af nye gydebanker.  

Hvis du har spørgsmål til pakkerne eller ønsker en anden overnatningsform end angivet i pakkerne herunder, er du meget velkommen til at kontakte Morsø Turistbureau, så hjælper vi med at sammensætte opholdet som du ønsker det.

All inclusive

Overnatning hos Havørred Limfjordens certificerede overnatningssteder, forplejning og andet der gør turen til en sikker succes. Og så er det let.

Guidede fisketure

Havørred Limfjorden har flere certificerede lystfiskerguider, der kender fjorden ud og ind. Det kan være rigtig godt givet ud at booke en erfaren lystfiskerguide, som kan hjælpe dig til hurtigere at få succes med fiskeriet. Find den guide der passer bedst til dine behov på Book en guide - Havørred Limfjorden (havorredlimfjorden.dk) eller book dig ind på en af nedenstående ture.

:

VisitMors © 2024
Danish