Snapseruten på to hjul

Lad dig forføre af Snapserutens gode middage og herlige kryddersnapse, når du bruger cyklen som transportmiddel rundt langs Limfjordens skønne natur.

Limfjordslandet er det ideelle cykelområde for alle som kan li' frisk luft og variation i landskabet. Du får vind i håret, dufter til nyslået hø og oplever græshoppernes spil i grøftekanten. De hyggelige kroer på Snapseruten danner rammen om jeres overnatning, og de mange attraktioner på ruten deler gladelig snapseoplevelser med jer.

Vi sammensætter ture på forskellige længde og med forskelligt indhold. Turene starter ved 5 overnatninger og på Snapserutens kro/hoteller bliver du forkælet med god mad og den lokale kryddersnaps. Så velkommen til en verden af snapse, krydderurter, hyggelige kroer, kultur og natur rund om Limfjorden.

Snapserutens attraktioner: Vorupør Museum, Vitskøl Kloster, Viskum Snaps, Thise Mejeri, Nordvest Safari Thy-Mors, Doverodde Købmandsgård, Herregården Hessel, Glenholm Vingård, Dansk And, Jyske Råvarer og Brænderiet Limfjorden.

INFORMATION:
6 dage på kroer og hoteller. Inklusiv 1/2 pension + 1 kryddersnaps. Kortmateriale, turbeskrivelse og brochurer.

PRISER:
5 overnatninger DKK 3.795,- pr. person i DB.

TILLÆG:
Enkeltværelse: DKK 1.750,- 


TUR NR. 510

Del denne side

Opdateret af:

Morsø Turistbureau - Destination Mors mt@visitmors.dk
 

Kontakt

Adresse

Havnen 4
7900 Nykøbing M

Telefon

+45 97720488

Fakta

  • Tema

    • Lokale smagsoplevelser
    • Naturoplevelser
  • Type

    • Cykelture

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 8.863299
Latitude : 56.794664