Gå til indhold
©  Foto:

Steenbergs Hotel & Brasserie

Det nyrenoverede Steenbergs Hotel & Brasserie har til huse i det mere end 150 år gamle pakhus på havnen i Nykøbing. Hotellet har med en blanding af både moderne og ældre dansk design bevaret bygningens afslappede og historiske atmosfære. 

I det moderne brasserie står køkkenchef og hans kokketeam klar til at skabe dejlige madoplevelser i hyggelige rammer og med et åbent køkken, så gæsterne kan følge med i tilberedelsen. Vi bestræber os på at skabe et ærligt køkken, hvor ting er det, de er, og hvor økologi, kvalitet, dyrevelfærd samt lokale fødevarer er i højsædet.

Limfjorden er genbo til hotellet - fisk og skaldyr vil derfor naturligt være en fast bestanddel af menukortet. Vidste du forresten, at Limfjordsøsters regnes blandt verdens bedste?

Vi glæder os til dit besøg i brasseriet – uanset om du er til fugl eller fisk, sødt eller salt, sprødt eller blødt – eller bare til et enkelt glas i vores bløde møbler i loungen.

 

Grøn rejse med bus og tog i hele Nordjylland

Det er nemt at komme rundt i Nordjylland med offentlig transport. Planlæg din rejse med bus, tog og Plustur på rejseplanen.dk

 

: