©  Foto:

På opdagelsesrejse i Limfjordslandet - 7 dage

Limfjordslandet er et paradis for cyklister. Her er fantastiske muligheder gennem en storslået, rigt varieret natur og man møder mange hyggelige mennesker undervejs. Nogle kan være svære at forstå - og så bliver Danmark pludselig et stort land, hvor lokale dialekter og den lokale kultur er bevaret.

Limfjorden er bundet sammen af de mange broer og de små færger, så man kan opleve landskabet i flere etaper. Du starter og slutter på Mors, den største Ø i Limfjorden og cykler gennem dele af Salling, langs Venø Bugt, Nissum Bredning, Thyholm og Sydthy, hvis landskab er præget af historien. Hele tiden bliver du mindet om vikingernes tilstedeværelse i form af en stor samling gravhøje spredt ud over landskabet.

Under turen vil der være tid til afstikkere til både Venø og Jegindø, så det kan blive til 3 af øerne i Limfjorden. Til Venø er der færgeforbindelse fra Bremdal. Øen er et eldorado for sommerfuglekendere, idet der er mange arter, som ikke findes andetsteds i Danmark. Jegindø er forbundet med Thyholm via dæmningen ved Tambohuse. Ved havnen ligger det lille museum "Æ Fywerhus", der fortæller om det gamle fiskeri på øen.

INFORMATION:
6 overnatninger i gode bed & breakfast og Danhostel. 6 x morgenmad, kortmateriale, turbeskrivelse og brochurer.
Dagsetaper fra 30-55 km

PRISER:
6 overnatninger: DKK 2.795,- pr. person i DB.
Børn u. 12 år ifølge 2 voksne DKK 1.395,- pr. person.

TILLÆG:
Enkeltværelse: DKK 1.500,-.
Ekstra overnatning: fra DKK 400,-.

TUR NO. 508

 

:

VisitMors © 2024
Danish