Mad fra Fjorden

Her kan du se alle produkterne i vores katalog der inkluderer lækker mad

  • Champagnebrunch d. 14. oktober kl. 10.00

    Nyd champagnebrunch og oplev DM i champagnesabling. Glæd jer til en tallerken med spændende retter, hertil friskbrygget kaffe, te, juice og et stort glas nysablet champagne. Kr. 195,- pr. person.
    195,00 DKK Book
  • Miniferie På Snapseruten - 2 dage

    Hyggelig miniferie der inkluderer: 1 overnatning m/ morgenmad, 1 x 3 retters luksusmiddag, Snapserutens gaveæske og entré billet til 1 holdepunkt. Kun DKK 899,- pr. person i DB.
    Fra 899,00 DKK Book
  • Ophold med Østerssafari og Skaldyrskole - Den 23.-24. september 2017 (Danhostel)

    Ophold med Østerssafari og Skaldyrskole - Den 23.-24. september 2017 (Danhostel). Pris pr. person i delt dobbeltværelse, Dkk 950,-
    950,00 DKK Book
  • Svampe og urtetur med guide i Legind Bjerge

    Svampe og urtetur med guide i Legind. Tilbring nogle hyggelige timer i naturen i selskab med naturvejleder Jørgen Frank Rasmussen. Mødested: P-pladsen v/Store Bøgedal, Legind, 7900 Nykøbing Mors. Pris pr. person kr. 60,- inkl. gebyr.
    Fra 60,00 DKK Book
  • Madoplevelser - Skaldyrskole

    Vi gemmer kogebogen væk, og ser bort fra faste traditioner. Alt er tilladt. Alt kan prøves af. Vi laver retter med skaldyr, og en masse lækkert tilbehør. Der skal eksperimenteres, og måske opfinder vi en ny ret. Kogebog med eksperimenter Har du selv en idé til en ny ret med skaldyr? Så kom med den, og vi prøver den af og smager på den. Skal det være en ny slags rejecocktail eller muslingesalat? De bedste retter kan samles i vores egen ”kogebog”. Pris pr. person: 295 kr. inkl. moms
    Fra 295,00 DKK Book
  • Juleophold inkl. julefrokost og dans - 2. december 2017

    Juleophold inkl. julefrokost og dans - 2. december 2017 Lørdag aften bydes der til årets julefrokost i Jyske Bank Mors Arena fra kl. 18:00 - 01:00. Den overdådige julemenu er naturligvis inklusiv øl, vin og vand. Efter spisningen spilles der op til dans. Kom i julehumør - giv dig selv en week-end på Mors! 1 overnatning på Danhostel inkl. morgenmad og julefrokost. Pris: DKK 975,- pr. pers. i delt dobb.værelse (min. 2 personer).
    975,00 DKK Book
  • Weekendophold - Østerspremiere 13. - 15. okt. 2017

    Den årlige sæsonstart for østers og muslingefiskeriet markeres med en festdag på havnen i Nykøbing Mors lørdag den 14. oktober kl. 13.00 - 17.00. I teltet står de mange gourmetkokke klar til at give dig en unik smagsoplevelse, og på et af skibene er en fiskeskipper klar til at fortælle om østers- og muslingefiskeri. Denne dag løfter vi sløret for, hvad der gør limfjordsøsters til en elsket delikatesse i hele Europa. Samme dag er der Danmarksmesterskab i Østersåbning og Champagnesabling. Lørdag aften inviterer vi til stor fiske- og skaldyrsbuffet på Hotel Pakhuset el. Sallingsund Færgekro. Kom og få det hele med. Du får 2 overnatninger i db. værelse inkl. østerssmagning, fiske- og skaldyrsbuffet og morgenmad. På Sallingsund Færgekro Dkk. 1.520,- pr. person i db. værelse.
    Fra 1.520,00 DKK Book
  • Østers & Muslinge Wine & Dine, fredag, d. 13. okt. kl. 18

    Østers & Muslinge Wine & Dine Fredag den 13. oktober 2017 kl. 18.00 i festteltet ved Pakhustorvet i Nykøbing Mors. Skaldyrhovedstaden i Danmark inviterer til ØSTERS & MUSLINGE – Wine & Dine. En eksklusiv snigpremiere på Østers- og Muslingepremieren, hvor du i ro og mag kan nyde retter tilberedt af to fantastiske kokke. Pris pr. person inkl. Champagne Show - kr. 1.250,-
    1.250,00 DKK Book
  • Snapseruten rundt i bil - 6 dage 5 nætter.

    "Snapseruten" snor sig gennem Limfjordslandets smukke varierede landskab, fyldt med duftende krydderurter og bær, velegnet til kryddersnapse med hver sit særkende. Ruten passerer en lang række historiske seværdigheder, naturskabte oplevelsespunkter og en enestående natur. Pris: DKK 3.895,- pr. person.
    Fra 3.895,00 DKK Book
  • Fra fjord til bord med biolog og kok

    Arrangementet begynder med rundvisning på Dansk Skaldyrcenter. Vi ser hvordan man ”dyrker” østers, hummer, muslinger og tang og hører, hvorfor det er sundt at spise skaldyr. Fokus på rundvisningen vil være de ressourcer, der er ude i fjorden og hvilke muligheder der er for udnyttelse af disse. Herefter går turen ud i formidlingscenterets køkken. Her har kokken allerede tilberedt nogle lækre små retter med muslinger eller andre skaldyr, hvortil der er spændende tilbehør - måske skal du smage tang fra Limfjorden for første gang?
    Fra 295,00 DKK Book