Skaldyrsfestival 2019

Foreningen 'Skaldyrsfestival' inviterer dig til at være med, når Nykøbing Mors udfolder sine maritime herligheder igennem Skaldyrsfestivalen. Hele byen er klædt på til fest, og på havnen er der fyldt med liv, handelsboder, musik og børnearrangementer.

Vi fejre Limfjordens madkammer og den fantastiske havneatmosfære, når hele Nykøbing fester den første weekend i juni. Gå ikke glip af smagene, duftene, musikken, stemningen og de mange glade mennesker der samles om en af årets største begivenheder -SkaldyrsfestivalenSkaldyrsfestivalen er et mærketegn for Mors og en tilbagevendende begivenhed, som tiltrækker både lokale og turister.

 • Skaldyrsfestival 2019 - Campertilbud med fiske- og skaldyrsbuffet lørdag

  Fredag d. 31. maj - søndag d. 2. juni. (Weekendophold) Tag del i festlighederne på havnen i Nykøbing Mors, når Skaldyrsfestivalen løber af stabelen. Østers, muslinger, musik, havneboder og børneaktiviteter. Mød op og tag del i festlighederne og nyd stemningen på havnen. Overnatning i Nykøbing Mors Lystbådehavn med din autocamper. Pladsen er beliggende få hundrede meter fra centrum og fra vores hyggelige gågade, flere attraktioner er beliggende i gåafstand fra Stellpladsen.
  Fra 720,00 DKK Book
 • Skaldyrsfestivalophold på Mors inkl. fiske og skaldyrsbuffet

  Skaldyrsfestivalophold på Mors inkl. fiske og skaldyrsbuffet 31. maj – 2.juni Weekendophold med et mekka af sanselige oplevelser. Østers, muslinger, musik, havneboder og børneaktiviteter er blot nogle af de aktiviteter, der sætter præg på festivalen. Vælg mellem skaldyrsbuffet i festteltet fredag eller lørdag aften. Fredag krydres aftenen med jazzmusik og slutter kl. 11.00 med festfyrværkeri på havnen. Lørdag er der lagt op til at få rørt danseskoene efter den store fiske- & skaldyrsbuffet og aftenen slutter kl. 01.00 Bo i dobbeltværelse på Danhostel i Nykøbing Mors beliggende i gåafstand fra festpladsen på havnen. Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 1.295,- Tillæg for enkeltværelse kr. 350,-
  Fra 1.295,00 DKK Book
 • Skaldyrsfestival 2019 - Campertilbud med fiske- og skaldyrsbuffet fredag

  Torsdag d. 30. maj - lørdag d. 1. juni. (Weekendophold) Tag del i festlighederne på havnen i Nykøbing Mors, når Skaldyrsfestivalen løber af stabelen. Østers, muslinger, musik, havneboder og børneaktiviteter. Mød op og tag del i festlighederne og nyd stemningen på havnen. Overnatning i Nykøbing Mors Lystbådehavn med din autocamper. Pladsen er beliggende få hundrede meter fra centrum og fra vores hyggelige gågade, flere attraktioner er beliggende i gåafstand fra Stellpladsen.
  Fra 720,00 DKK Book

Del denne side