Wine & Dine

Wine & Dine - Østers- & Muslingepremieren

Skaldyrshovedstaden i Danmark inviterer til Wine & Dine, som er en eksklusiv snigpremiere på Østers- og Muslingepremieren og en helaftensmiddag med 5-retters gourmetmenu med superiorvine og indslag af kokkene.

Middagen tilberedes af en gæstekok (navnet offentliggøres senere) i samarbejde med den lokale gourmetkok Jens-Peter Skov fra Sallingsund Færgekro.

Aftenen byder på appetizers og velkomstbobler med champagneshow, 5-retters gourmetmenu med superiorvine, kaffe/te med sødt og cognac/likør og undervejs vil der være indslag af kokkene.

Dato: Fredag den 1. oktober 2021
Tid: kl. 17.30
Sted: Telt på havnen, Nykøbing Mors
Pris: 1.395 kr. pr. kuvert

 

Menü 2019:

Appetizers ved stationer:

1: Frisk ris-nudel-rulle med hummer og friske urter.
2: Asiatisk æbleskive med krydret reje.
3: Rejechips med mayonnaise.
4: Østers i sprød dej.
5: Limfjords-suchi.

Premier Brut, Roederer.

Til bords:

Krabbebisque med Cognac, krabbe-souffleboller og urter.
2016 Chardonnay, Columbia Crest, USA.

Smør-dampet torsk med sensommer-cassoulet.
2016 Viognier Magnum, Cuilleron, Rhône.

Hummer- & østersfarseret vagtel med persillepurée, kantareller / bøgehatte, 
kartoffelsoufflé samt rødvinssauce med Kammerskinke, muslinger og persille.
2015 Clos de Lupé, Lupé-Cholet, Bourgogne, Frankrig.

Thybo-Ost fra Thise med macadamia og dehydreret caviar.
2018 Greco di Tufo, DOCG, Feudi di San Gregorio, Campania, Italien.

Lun æbletærte Royale med abrikospurée, æblesorbet, æblechips samt ”chokoladesand”.
2017 Moscato d´Asti, Cá del Baio, Italien.

Kaffe & te
Chokoladekage – Financier med Bergamotte
Romfigen i butterdej med nougat-creme.
Cognac / likør.