Gå til indhold
©  Foto:

"Det er en kold tid" - Koncert med Anders Munch

Kom og vær med til en helt speciel koncert når Trubaduren og spillemanden Anders Munch fra bandet Munch & Broderskabet spiller i Bankohallen i Nykøbing d. 10. februar 2023 klokken 19.30. 

For hver solgt billet går 10% ubeskåret til de udsatte børn, unge og voksne og ensomme ældre.

Du har med garanti din helt egen Kim Larsen favorit sang, som giver minder om ungdommen, kærligheden, sange der blev præsenteret for ens børn eller minder om de kære, der ikke er her mere – og der er med sikkerhed mange flere eksempler.
Kim Larsen kunne noget helt enestående – Han kunne samle dig og mig – Hans fantastiske sange skabte fællesskab og mangfoldighed – Hvor Kim Larsen befandt sig, var der plads til alle.
Når du køber din billet, ved du, at du er med til at støtte op om udsatte børn, unge og voksne og ensomme ældre.

Billetter købes i indgangen og koster 100 kr.
Arrangør: DUI Mors.  

Fakta om Anders Munch
Anders Munch har været på landevejen med sit Kim Larsen og Gasolin show siden 1995 og festen fortsætter. Og i fremtiden får du også toner og tekster skrevet af Anders Munch selv. Anders har spillet til stort set alt – fra konfirmationsfester, Go’ aften Danmark i forbindelse med Kim Larsens 60-års fødselsdag, deltaget i tv-udsendelsen ”Vi holder Danmark i live”, og til koncerter i hele Skandinavien, på Færøerne, i Tyskland og i Spanien.

: