site logo

B&B 4U - Ved vildmarksbadet

Book en overnatning i dette hyggelige byhus med et 2 dobbeltværelser. Huset er handicapvenlig, med et stort køkken, opholdsstue og bad samt TV og Wi-Fi. Der er adgang til terrasse med havemøbler og grill samt adgang til vildmarksbad kan tilkøbes. B&B4U er Lystfiskercertificeret og det er ikke tilladt at medbringe dyr. 

 

PRISER:
Dobbeltværelse: DKK 600,-
Familieværelse: DKK 600,-
Opredning i familieværelse: DKK 100,- pr. pers.-
Morgenmad: DKK 75,- pr. pers.
Sengelinned: kr. 75,- pr. sæt

Værelserne bookes på Morsø Turistbureau, tlf. 97 72 04 88 eller mail: mt@visitmors.dk

 

B&B4U

Søger du feriebolig med den særlige stemning af hjemlig hygge, så har du flere muligheder hos B&B4U, som i tillæg tilbyder servering af mad og drikke i Café4U beliggende på Sejersvej. På Sejersvej midt i Sejerslev finder du: et hjemligt byhus samt nabohusets fire ferielejligheder fordelt på tre etager. Derudover tilbydes også et lille anneks, på Utkjærvej, ca. 3 km. fra Sejersvej. Dette er de varierende overnatningsmuligheder som B&B4U tilbyder i en kortere eller længere opholdsperiode efter ønske og behov.

Området ligger i det flotte, bakkede landskab på Nordmors - omringet af Limfjorden til begge sider og tæt på Molærskrænterne, Hanklit, Ejerslev Havn samt Feggesund færgeoverfart med forbindelse til Thy.