Mød de lokale

Mød de lokale giver dig en helt unik oplevelsesrejse sammen med den lokale morsingbo.

Kom helt tæt på det levede liv og mærk Mors' særlige mangfoldighed.

 • Mød de lokale - Mød smedene

  Gå på opdagelse i den gamle smedje, og lær noget om det gode gamle smedehåndværk. Der er altid gang i essen, og du kan selv prøve at smede. Smedene er klar til at hjælpe og fortælle ”sorte” historier om livet som smed eller mekaniker.
  Fra 70,00 DKK Book
 • Mød de lokale - på tur med Charlotte & Villy

  Kom med Villy & Charlotte på en tur der bringer jer ad de smukkeste stier i området omkring Salgjerhøj og Skibsted Strand. Det går op og ned i terrænet, mens Flade Bakker forceres og en bred variation af snak og historier fortælles. Fortællingerne og snakken vil varierer, men kan både omhandle livet i Flade, landsbyudvikling, historier fra området og om godt naboskab. På turen vil vi nyde en forfriskning. Tilmelding på dagen inden kl. 12.00 Mødested: pladsen ved Salgjerhøjvej 52, Flade
  Fra 50,00 DKK Book
 • Mød de lokale - Mød de lokale petanquespillere

  Kom og spil petanque. Spillet kan både være en hyggebeskæftigelse og en udfordring, der spilles på forskellige niveauer og af alle aldersgrupper, så både børn og voksne kan være med. Vi er en flok lokale som gerne modtager gæster, både øvede og uøvede, alle skal nok få en god oplevelse.
  Fra 25,00 DKK Book
 • Mød de lokale - Lav-selv-glaskunst for hele familien

  Kom og besøg glasværkstedet Glass4U på Nordmors. I kan nå at lave navneskilte, husnr. skilte, smykker, lysestager, blomster, fuglefodrekroge og meget mere. Når vi slutter aftenen, starter jeg glas-ovnene, så I kan afhente kunstværkerne torsdag eller fredag.
  Fra 150,00 DKK Book
 • Mød de lokale - Mød vinbonden

  Mød vinbonden, Hans Jørgen, og hør ham passioneret fortælle om mark, økologiske druer og vineri. Kom med på en oplevelsestur gennem forarbejdning af druerne fra de bliver høstet, til den færdige vin ligger på flaske, og om årets gang på vingården. Og så skal vi selvfølgelig prøvesmage vin. Varighed: 1,5 timer Tilmelding: Dagen før kl. 16.00.
  Fra 90,00 DKK Book
 • Mød de lokale - Mød Kulturkøbmanden

  Oplev hvad en kulturkøbmand er i den gamle købmandsbutik i Sillerslev. Et helt specielt sted som skal opleves, føles og mærkes. Det oser af stemning og entusiasme, og det er let at komme i snak med besøgende og vært. Her er kunst udstilling, hygge, reolsalg og nye måder at anvende genbrugsmaterialer på, er du heldig også musik.
  Fra 35,00 DKK Book
 • Mød de lokale - fredagskaffe

  Kom til fredagskaffe med de lokale i Flade Angora, og få en snak om livet på det skønne Nordmors, mens du nyder kaffe og hjemmebag. Flade Angora er en nedlagt købmandsbutik, der er genopstået som landsbyens kraftcenter. Og alle er velkomne. Tilmelding dagen før.
  Fra 25,00 DKK Book
 • Møde de lokale - mød strømpepigerne

  Besøg Strømpehuset og få den spændende historie om et gammelt markant hus og dets betydning for landsbyen. Besøg husets spændende og anderledes butik med masser af hjemmestrikkede strømper, andet hjemmestrik og kreativt håndværk, også galleriet er et besøg værd, her udstiller forskellige lokale kunstnere. Tilmelding : gerne dagen før, men ingen betingelse.
  Fra 25,00 DKK Book
 • Mød de lokale - Træning med Cirkus Liberty

  Gør noget sjovt! Kom til cirkustræning med Cirkus Liberty. Sving dig i trapezen, gå på en kæmpe kugle, kør på ethjulet og alt muligt andet. Vi har det sjovt og øver cirkustricks i 2 timer. Alle kan lave cirkus, så alle aldre er velkomne. Mødested: Nykøbinghallen gymnastiksalen (indgang fra siden)
  Fra 50,00 DKK Book

Del denne side