Mød de lokale

Mød de lokale giver dig en helt unik oplevelsesrejse sammen med den lokale morsingbo.

Kom helt tæt på det levede liv og mærk Mors' særlige mangfoldighed.

 • Mød de lokale - på tur med Charlotte & Villy

  Kom med Villy & Charlotte på en tur der bringer jer ad de smukkeste stier i området omkring Salgjerhøj og Skibsted Strand. Det går op og ned i terrænet, mens Flade Bakker forceres og en bred variation af snak og historier fortælles. Fortællingerne og snakken vil varierer, men kan både omhandle livet i Flade, landsbyudvikling, historier fra området og om godt naboskab. På turen vil vi nyde en forfriskning. Tilmelding på dagen inden kl. 12.00 Mødested: pladsen ved Salgjerhøjvej 52, Flade
  Fra 50,00 DKK Book
 • Møde de lokale - mød strømpepigerne

  Besøg Strømpehuset og få den spændende historie om et gammelt markant hus og dets betydning for landsbyen. Besøg husets spændende og anderledes butik med masser af hjemmestrikkede strømper, andet hjemmestrik og kreativt håndværk, også galleriet er et besøg værd, her udstiller forskellige lokale kunstnere. Tilmelding : gerne dagen før, men ingen betingelse.
  Fra 25,00 DKK Book
 • Mød de lokale - Mød vinbonden

  Mød vinbonden, Hans Jørgen, og hør ham passioneret fortælle om mark, økologiske druer og vineri. Kom med på en oplevelsestur gennem forarbejdning af druerne fra de bliver høstet, til den færdige vin ligger på flaske, og om årets gang på vingården. Og så skal vi selvfølgelig prøvesmage vin. Tilmelding: Dagen før kl. 16.00.
  Fra 90,00 DKK Book
 • Mød de lokale - fredagskaffe

  Kom til fredagskaffe med de lokale i Flade Angora, og få en snak om livet på det skønne Nordmors, mens du nyder kaffe og hjemmebag. Flade Angora er en nedlagt købmandsbutik, der er genopstået som landsbyens kraftcenter. Og alle er velkomne. Tilmelding dagen før.
  Fra 25,00 DKK Book
 • Møde de lokale - Morgenyoga på Hanklit

  Vær god ved dig selv i din ferie - kom og få oplevelsen af yoga og natur i skøn forening. Vi mødes på parkeringspladsen for foden af Hanklit kl. 07.45 og går sammen de 60 højdemeter mod toppen. På toppen omgivet af det smukke landskab vil du stille og roligt blive guidet igennem en time med elementer fra Kundalini Yoga, Hatha Yoga og Yin Yoga. Vi slutter timen af med afspænding og ønsker hinanden en god dag over en kop te. I tilfælde af dårligt vejr flyttes timen til yogastudiet hos ROOM Yoga, Hanklitvej 4, 7950 Erslev (2 km fra Hanklit. Her er der plads til 15 deltagere, de forhåndstilmeldte har fortrinsret). Medbring yogamåtte og tæppe. Yogamåtter kan lånes for kr. 25,00. Alle er velkomne uanset tidligere erfaringer med yoga. Tilmelding: gerne dagen før.
  Fra 100,00 DKK Book

Del denne side