Mød de lokale

 • Mød de lokale - På toppen af Mors

  En hyggelig stund på toppen af Mors – eller i det mobilfri univers. Kom tæt på snakkesalige lam og venlige islandske heste i de smukke bakker i Flade Klit. En guidet vandretur i molerbakkerne og med vidt udsyn over landskabets dramatiske linjer, den vilde flora og lyset over bakkerne og Limfjorden. Steder, du ellers ikke vil opleve. Kaffen nydes i haven eller på bakketoppen med udsigt over Limfjorden.
  Fra 150,00 DKK Book
 • Mød de lokale - Fald i staver i kanten af moleret

  På Mors har man altid gjort det; faldet i staver. Meget gerne på divanen til rådhusklokkerne som indledte middagsradioavisen på DR. En halv time på den ene side og på gode dage også en halv time på den anden. En fritime, hvor de travle tanker bliver sat på græs. Et åndehul, hvor man giver slip på det, der skete i går. Og det, der venter i morgen, får lov til at vente … til i morgen. Enkelt og ukompliceret. I bund og grund det, verden nu kalder mindfulness. Du inviteres til at bruge 1½ time sammen med mig i mit gemmested i skoven. Jeg fortæller lidt om mig selv og min vej til Flade. Jeg introducerer også Specular-metoden og kommer omkring mine personlige erfaringer med at være i psykoterapi. Så guider jeg en indre rejse, hvor vi falder i staver sammen – finder hjem til os selv - lige her … i kanten af moleret. Vi runder af med en kop te/kaffe/vand og et stykke frugt. Og en snak om, hvordan den enkelte har oplevet vores lille, fælles opdagelsesrejse ind i kroppen, følelserne og tankerne. “As long as your’ breathing there is more right with you than wrong with you!” Sagt af amerikanske Jon Kabat-Zinn, der er pioner i mindfulness. Jeg håber, du vil tage imod min invitation.
  Fra 75,00 DKK Book
 • Mød de lokale - Besøg i Strømpehuset

  Få den spændende historie om et gammelt markant hus og dets betydning for landsbyen. Besøg både husets spændende og anderledes butik med masser af hjemmestrikkede strømper, andet hjemmestrik og kreativt håndværk, og galleriet med udstilling af lokale kunstnere.
  Fra 50,00 DKK Book
 • Mød de lokale - Nordmors rundt på cykel (24 km)

  Cykeltur på 24 km med start ved Flade Agora. Turen går langs vandet til Sejerslev, Hesselbjerg, Ejerslev Havn. Her vandretur Lagunen rundt. Tag badetøjet med – der kan bades. Derefter gennem Jørsby og tilbage til Flade Agora. Alle kan være med - vi triller stille og roligt derudad. Medbring egen cykel. Undervejs gør vi holdt og nyder de fantastiske landskaber og udsigter.
  Fra 50,00 DKK Book
 • Mød de lokale - Historier om Hesterørodde (sydspidsen af Mors) og Lund

  En vandretur langs strand, skov og voldstedet v. Lund, med den historiske fortælling om hovedgården og voldstedet samt hvordan området bruges i dag bruges til bl.a. kødkvæg m. studeproduktion.
  Fra 50,00 DKK Book
 • Mød de lokale - Morgenmad i Flade Agora

  Vi henter morgenbrød hos en lokal bager hver søndag. Har du lyst til at spise morgenmad sammen med os søndag morgen mellem 7.30 og 9.00 og få en snak om livet i Flade by og meget andet, har du muligheden i juli måned. Hvis du ved tilmelding fortæller hvilket morgenbrød du ønsker, vil vi i videst mulig omfang forsøge at levere det ønskede.
  Fra 60,00 DKK Book
 • Mød de lokale - Morgenbad og morgenmad ved Skibsted Strand

  Vi mødes ved Skibsted Strand kl. 9.00, hvor vi starter med en forfriskende bade/svømmetur fra badebroen. Herefter serveres der en let morgenanretning og synges en morgensang. Mens vi nyder det eventyrlige landskab/molerbakker går vi en tur på stranden og fortæller om de forskellige sten, moler og fossiler, vi finder.
  Fra 100,00 DKK Book
 • Mød de lokale - Spil Petanque i Øster Assels

  Alle er velkommen som gæst hos Petanqueklubben i Øster Assels. Vi spiller på vore smukke baner alle mandage, torsdage og søndage – kom og vær med I er meget velkommen både til spillet men også til en snak med de lokale. Petanqueklubben råder over ekstra kugler til udlån.
  Fra 25,00 DKK Book
 • Mød de lokale - På toppen af Mors i Flade Bakker - på tur med Villy & Charlotte

  Du kommer til at opleve toppen af Flade og dermed toppen af Mors i kuperet terræn, mens du er med Villy & Charlotte på tur. En tur der le-der jer af de smukkeste stier i området omkring Salgjerhøj og Skibsted Strand. Det går op og ned i terrænet, mens Flade bakker forceres og en bred variation af snak og historier fortælles. Fortællingerne og snakken vil varierer, men kan både omhandle livet i Flade, landsbyudvikling, historier fra området og om godt naboskab. På turen vil vi nyde en forfriskning, evt. på stranden eller i Flade Agora.
  Fra 70,00 DKK Book

Del denne side