Weekendophold - Østerspremiere 12. - 14. okt. 2018

Den årlige sæsonstart for østers og muslingefiskeriet markeres med en festdag på havnen i Nykøbing Mors lørdag den 13. oktober kl. 13.00 - 17.00.  

I teltet står de mange gourmetkokke klar til at give dig en unik smagsoplevelse, og på et af skibene er en fiskeskipper klar til at fortælle om østers- og muslingefiskeri. Denne dag løfter vi sløret for, hvad der gør limfjordsøsters til en elsket delikatesse i hele Europa.

Samme dag er der Danmarksmesterskab i Østersåbning og Champagnesabling.

Lørdag aften inviterer vi til stor fiske- og skaldyrsbuffet på Hotel Pakhuset el. Sallingsund Færgekro.

Kom og få det hele med. Du får 2 overnatninger i db. værelse inkl. østerssmagning, fiske- og skaldyrsbuffet og morgenmad.

På Danhostel Dkk. 1.295,- pr. person i db. værelse.

På Sallingsund Færgekro Dkk. 1.615,- pr. person i db. værelse.

På Hotel Pakhuset Dkk. 1.665,- pr. person i db. værelse.

 

TILKØB:

Fredag aften, den 12. oktober

Wine & Dine - Østers- & Muslingepremieren 2018

Skaldyrshovedstaden i Danmark inviterer igen til Wine & Dine. En eksklusiv snigpremiere på Østers- og Muslingepremieren, hvor du i ro og mag kan nyde retter tilberedt af to fantastiske kokke. 

Nyd en eksklusiv helaftensmiddag tilberedt af Michelin-stjernekokken Anita Klemmensen og gourmetkokken Jens-Peter Skov fra Sallingsund Færgekro.

Aftenen byder på appetizers og velkomstbobler med champagneshow, 5-retters gourmetmenu med superiorvine, kaffe/te med sødt og cognac/likør og undervejs vil der være indslag af kokkene.

Dato: Fredag den 12. oktober 2018
Tid: kl. 17.30
Sted: Telt på Pakhustorvet, Nykøbing Mors
Pris: 1.295 kr. pr. kuvert


Om kokkene
Anita Klemensen stammer oprindeligt fra Thy-Mors området og har i en ung alder markeret sig som gourmetkok. Hun har i 6 år i træk været med til skaffe en Michelinstjerne til restauranten Den Røde Cottage i Klampenborg. Det første år var i 2012.

Jens-Peter Skov er ejer af Sallingsund Færgekro på Mors. Det er en velrenommeret kro med historie og tradition. Også Kongehuset har smag for kroens madkunst.


Menuen i 2017 så sådan ud:

Booking

Weekendophold - Østerspremiere 12. - 14. okt. 2018

Startdato Vælg en dato ovenfor
Slutdato
Antal 1.295,00 DKK

Østers & Muslinge Wine & Dine, fredag, d. 12. okt. kl. 17.30

Antal 1.295,00 DKK

Champagnebrunch d. 13. oktober kl. 10.00

Antal 195,00 DKK

Tillæg for overnatning på Sallingsund Færgekro pr. person

Antal 320,00 DKK

Tillæg for overnatning på Hotel Pakhuset pr. person

Antal 370,00 DKK

Rundvisning på Vildsund Blue 12.10 kl. 11.30 - 12.30

Antal 70,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

VisitMors / Morsø Turistbureau - Destination Mors

VisitMors / Morsø Turistbureau Havnen 4
7900 Nykøbing Mors
Tlf.: +45 97 72 04 88

E-mail: mt@visitmors.dk
Webside: www.visitmors.dk
Kontakt
VisitMors / Morsø Turistbureau
Havnen 4
7900 Nykøbing Mors
Tlf.: +45 97 72 04 88
E-mail: mt@visitmors.dk
Hjemmeside: www.visitmors.dk
- Åbningstider 2018 - 2/1 - 31/5
Mandag - fredag Kl. 09.00 - 16.00
Lørdag Kl. 09.00 - 12.00
Søndag lukket

1/6 - 30/6
Mandag - fredag Kl. 09.00 - 17.00
Lørdag Kl. 09.00 - 14.00
Søndag lukket

1/7 – 29/7
Mandag - fredag Kl. 09.00 - 18.00
Lørdag Kl. 09.00 - 15.00
Søndag lukket

30/7 – 31/8
Mandag - fredag Kl. 09.00 - 17.00
Lørdag Kl. 09.00 - 14.00
Søndag lukket

01/9 - 22/12
Mandag - fredag Kl. 09.00 - 16.00
Lørdag Kl. 09.00 - 12.00
Søndag lukket

27/12 - 30/12
Alle dage Kl. 09.00 - 12.00 Søndag lukket